choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  Taxi in Praag Prague Airport Transfers - Express Transport
INDEX | LUCHTHAVEN PRAAG | OVER PRAAGSE TAXICHAFFEURS | BOEKINGSVOORWAARDEN | KONTAKTEER ONS
Prague Airport Transfers Live Help
menu Reserveer Luchthaven Transfer
menu Reservering van het vervoer vanaf/naar een treinstation
menu Vervoer vanuit de luchthaven naar andere steden
menu Prijzen van het taxi vervoer vanuit de luchthaven
menu Hoe het werkt
menu Wagenpark
menu Onze chaffeurs
menu Veiligheid
menu Referenties
menu Veelgestelde vragen
menu Luxe limousines
menu Personenvervoer
menu Taxi vervoer in Praag
menu Speciale assistentie
menu Wandelingen door Praag
menu Excursies

Is onze service voordeliger in vergelijking met een gewone taxi?
Onze prijzen zijn maar iets voordeliger dan de taxi prijzen, maar dat alleen in geval u een betrouwbare chauffeur tegenkomt. In het andere geval betaalt u 2 tot 3maal hogere prijs.
Praag Luchthaven 24 uur vervoerservice vanaf het praagse
vliegveld garandeert 7 dagen in de week eenvoudige maar efectieve transfers tussen Praag en het vliegveld Ruzyně.Onze chauffeurs spreken goed engels en zijn in Praag goed bekend.

Praag Taxi Services


ON-LINE BOEKEN
Taxi service (vervoer) in Praag

In tegenstelling tot veel taxi diensten in Praag, gebruiken wij geen meters maar rekenen wij vaste prijzen afhankelijk van de gereden kilometers. Dit systeem geeft u de rest dat u aankomt waar u moet zijn zonder vervelende verassing aan het einde. Met onze redelijke vaste prijzen is onze taxi dienst een efficiënte en economische manier om te reizen in Praag - of u slechts een paar kilometer of helemaal naar de rand van de stad reist.

Fares

The onderstaande prijzen zijn exclusief reizen van en naar Prague Airport, Trein of Bus stations. Voor die bestemmingen hebben we vaste prijzen (zie de betreffende sectie voor meer informatie).

Sedan voertuig (capaciteit 1-4 passagiers)
Prijs per KM: 25 CZK*; wacht kosten: 220 CZK per uur**

Minivan voertuig (capaciteit 1-8 passagiers)
Prijs per KM: 28 CZK*; wacht kosten: 280 CZK per uur**

Mercedes E-class voertuig (capaciteit 1-4 passagiers)
Prijs per KM: 28 CZK*; wacht kosten:  280 CZK per uur**

 

*Er is een minimum prijs van 200 CZK per rit. Als de kosten voor de gereden kilometers minder zijn dan 200 CZK wordt dit minimum bedrag in rekening gebracht.
**Er zijn geen kosten verbonden voor het wachten in het verkeer. Als uw voertuig vast zit in een file, dan kost u dat niets extra. Maar als we op uw verzoek moeten wachten brengen we wacht kosten per uur in rekening (berekend per 15 minuten).

 

Hoe worden de tarieven berekend?

Voor ritten binnen Praag gebruiken we Google maps om de afstand tussen uw ophaal locatie en uw bestemming(en) te bepalen. Wanneer we de route bepalen kiezen we de eerlijkste route, welke niet altijd de kortste is.


Onze tarrieven worden bepaald door de zone waarheen u reist

Taxi service in Praag

1 - 4
SEDAN

1 - 4
MERCEDES E

1 - 8
MINIVAN

CITY ZONE

25 CZK / km

28 CZK / km

28 CZK / km

 

Company Logo

UK & Tsjechische transfers bedrijf
PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
Over Ons
Onze vervoersmaatschappij verzorgt, al enkele jaren lang, het vervoer in en door Tsjechie en vanaf het vliegveld. In enkele woorden uitgedrukt, wij bieden betrouwbaar en comfortabel vervoer aan voor vaste prijzen. We werken samen met vele vluchtmaatschappijen, hotels in Praag en reisbureaus. Veel kontakten hebben we speciaal in de UK.
Onze wagens bieden u komfortabele,
betrouwbare en voordelige wijze van het vervoer vanaf of naar het praagse vliegveld. U hoeft niet langer in de rij te wachten op een dure taxi wagen, u betaald niet onnodig veel te hoge prijs en u hoeft ook geen bagage meer heen en weer te slepen op zoek naar het openbaar vervoer.

(C) Prague Airport Transfers s.r.o.| Gratis Transfers | Autobusvervoer | Kongres vervoer | Sitemap
Prijsvergelijking voor het vervoer vanaf de luchthaven - PRAGUE GUIDE - PRAAG AUTO HUREN - PRAAG TAXI - WEER IN PRAAG - PRAAG HOTELS - PRAAG