choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  Rondleiding Praag Prague Airport Transfers - Express Transport
INDEX | LUCHTHAVEN PRAAG | OVER PRAAGSE TAXICHAFFEURS | BOEKINGSVOORWAARDEN | KONTAKTEER ONS
Prague Airport Transfers Live Help
menu Reserveer Luchthaven Transfer
menu Reservering van het vervoer vanaf/naar een treinstation
menu Vervoer vanuit de luchthaven naar andere steden
menu Prijzen van het taxi vervoer vanuit de luchthaven
menu Hoe het werkt
menu Wagenpark
menu Onze chaffeurs
menu Veiligheid
menu Referenties
menu Veelgestelde vragen
menu Luxe limousines
menu Personenvervoer
menu Taxi vervoer in Praag
menu Speciale assistentie
menu Wandelingen door Praag

Jazz Boat
boot vaart met begeleiding van Jazz.Jazz Boat
Ervaren engelssprekende chauffeurs.
We werken samen met ervaren engels sprekende chauffeurs, die gespecialiseerd zijn in het vervoer naar de plaats van bestemming, en die daarvoor de reissituatie in Praag goed kennen.
Dinner On The River
Tijden het vaart kunt u architectonisch kleinooten van Praag bewonderen. Zover gaat u Praag in de kader van een romantisch weekend bezoeken, laat deze vaart niet ontgaan. dinner on the river
Lunch on the River
2 uur lang vaart door het centrum van Praag. Diner is met “Zweeds tafels” opdiend.

4 uur durende wandeling Grand Walk door Praag geheel gratis.

The Old Town Square Rott House Powder Gate Lesser Town

Normale prijstarief 19 EUR /pers. (Tips worden niet gevraagd).

Onze klanten krijgen allemaal een voucher voor deze wandeling gratis aangeboden van onze chauffeur. De voorwaarde is een gereserveerde retourtransfer naar de luchthaven. De wandeltour begint elke dag om 11 uur, inclusief de feestdagen en ongeacht de weers omstandigheden. De uitleg wordt slechts in de engelse taal aangeboden.
Archbishop's Palace Naprstek Museum Betlehem Chapel Cernin Palace
 
We bezoeken alle plaatsen, die op de kaart zijn aangemerkt.

Datum rondleiding

Rondleiding begint

Rondleiding eindigt

Prijs

elke dag

11:00

15:00

gratis

Nerudova street Church of St Nicholas Martinic Palace

Rondleiding door Praag
Bij het gebruikmaken van een luchthaventransfer, krijgt u van onze chauffeur automatisch een zgn. „transport voucher“. Deze dient als bewijs van betaling van de retourtransfer ( u krijgt een voucher altijd, ongeacht de wijze van betaling – via internet, kontant). Op deze voucher vindt u alle gegevens over de rondleiding, zoals de plaats van aanvang etc. U dient deze voucher aan onze gids te tonen.


Voorwaarden voor de deelname aan de gratis rondleiding. Voorwaarde is een reservering en betaling van een retourtransfer vanaf de luchthaven of een treinstation. De rondleiding wordt gratis aangeboden aan alle reizigers in een groep, die gebruikmaken van onze vervoertransfers.

The Loreto Kampa Island Old Town Bridge Tower Klementinum


Het verzamelpunt voor alle rondleidingen is op de hoek van Parijsstraat (Pařížská) en het Oude Stadsplein, tegenover de St. Nicolaaskerk naast het toeristenbureau van Czech Tourism (vraag de receptie van uw hotel om een precieze routebeschrijving naar dit punt). Het Oude Stadsplein ligt op vijf minuten loopafstand van het Staroměstská metrostation en is één van de bekendste plekken van Praag, dus iedereen kan u de weg wijzen. Uw gids wacht op u met een rode paraplu (met het logo van ons bedrijf erop). Kom alstublieft 10 minuten voordat de rondleiding begint opdagen.


De tour eindigt op de Praagse burcht. U kunt daarna met de gids mee terug naar het centrum reizen. De eindplaats ligt cca. 10min. vanaf de metrostation Malostranská verwijdert.

Municipal House Church of St James Charles Bridge


Gedurende de wandeling bezoeken we de meest interessante plaatsen in Praag. Hier volgt een overzicht van deze plaatsen: The Old Town Square, Powder Gate, Municipal House, Church of St James, Tyn Yard, Little Square, Rott House, Klementinum, Clam-Gallas Palace, Church of St Giles, Betlehem Chapel, Naprstek Museum, Old Town Bridge Tower, Charles Bridge, Kampa Island, Lesser Town Bridge Towers, the Church of St Nicholas, Nerudova street, The Loreto, Cernin Palace, Archbishop's Palace, Schwarzenberg Palace, Martinic Palace and Prague Castle complex. U zult gegarandeerd plezier beleven aan elk minuut van de rondleiding met onze ervaren gids.

Schwarzenberg Palace Kampa Island Little Square


Moet ik de deelname aan de rondleidingstour vooraf reserveren? Indien u zelf naar de plaats van de ontmoeting voor de tour gaat en geen vervoer wenst, is vooraf reserveren niet nodig. Wilt u een taxi nemen naar de plaats van ontmoeting, schrijf ons een email.

Clam-Gallas Palace Church of St Giles Prague Castle

 

Wij bieden een gratis rondleiding in Praag, aan alle clienten die een transfervervoer bij ons hebben gereserveerd. Deze 4 uur lang durende ronleiding o.l.v.een professionele gids, wordt slechts in het Engels aangeboden.

 

Is het voor u niet mogelijk om deel te nemen aan de gratis rondleiding op de vaste dagen en tijden, kunt u gebruik maken van onze tweede aanbieding.

Company Logo

UK & Tsjechische transfers bedrijf
PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
Over Ons
Onze vervoersmaatschappij verzorgt, al enkele jaren lang, het vervoer in en door Tsjechie en vanaf het vliegveld. In enkele woorden uitgedrukt, wij bieden betrouwbaar en comfortabel vervoer aan voor vaste prijzen. We werken samen met vele vluchtmaatschappijen, hotels in Praag en reisbureaus. Veel kontakten hebben we speciaal in de UK.
Eenvoudige reservering en betaling.
Als u vervoer vanaf het vliegveld wilt bestellen, vul eenvoudig het formulier in of bel ons. Betalen kunt u cash na uw aankomst, of online d.m.v.een kredietkaart (betaling vooraf) met behulp van Paypal service.
Onze wagens bieden u komfortabele,
betrouwbare en voordelige wijze van het vervoer vanaf of naar het praagse vliegveld. U hoeft niet langer in de rij te wachten op een dure taxi wagen, u betaald niet onnodig veel te hoge prijs en u hoeft ook geen bagage meer heen en weer te slepen op zoek naar het openbaar vervoer.
Praag Luchthaven 24 uur vervoerservice vanaf het praagse
vliegveld garandeert 7 dagen in de week eenvoudige maar efectieve transfers tussen Praag en het vliegveld Ruzyně.Onze chauffeurs spreken goed engels en zijn in Praag goed bekend.
Info
HIER KUNT U EEN PAAR TRIESTE VERHALEN OVER DE PRAAGSE TAXIDIENST NALEZEN Wees voorzichtig – betaal niet onnodig teveel!

(C) Prague Airport Transfers s.r.o.| Gratis Transfers | Autobusvervoer | Kongres vervoer | Sitemap
Prijsvergelijking voor het vervoer vanaf de luchthaven - PRAGUE GUIDE - PRAAG AUTO HUREN - PRAAG TAXI - WEER IN PRAAG - PRAAG HOTELS - PRAAG